Reviews

Wat anderen van mijn behandelingen vinden

Dit bericht heeft 5 reacties.

 1. Cindy Graafmans

  Na een huidtransplantatie ben ik bij Barbara van Rhoon geweest voor de behandeling van mijn litteken.
  Mijn litteken voelt nu glad en soepel aan, het oedeem is verminderd en het litteken is minder opvallend aanwezig.
  Barbara zorgt voor een ontspannen sfeer in haar salon waarbij praten wel mag maar niet hoeft.
  De behandeling was niet pijnlijk. Barbara stemt haar behandelmethode continu af op wat zij voelt aan de huid, maar ook op wat de client voelt.

  Dankjewel Barbara, Cindy

 2. Kristina

  Erg veel gehad aan de cranio therapie die ik bij Prakijk Van Rhoon heb gehad. Barbara is erg vriendelijk, professioneel en kundig in haar werk. Zij doet er alles aan om je op je gemak te stellen en stelt zich flexibel op. Ik raad haar praktijk dan ook aan bij iedereen!

 3. Mariëlle

  Tijdens mijn burn-out vorig jaar heb ik een aantal cranio behandelingen gehad van Barbara. Daar heb ik veel aan gehad, vooral om weer meer in contact te komen met mijn lichaam en ontspanning te ervaren.
  Vandaag heb ik mogen genieten van de Aroma Touch massage. Barbara voerde de behandeling uit met de kalmte die ik van haar gewend ben, en de geur van de etherische oliën was zalig. Echt een cadeautje!

 4. Elmar

  Tot op heden meerdere cranio behandelingen van Barbara gehad. In een veilige omgeving weet ze je uit te dagen en te ontspannen tegelijk. Onverwachte dingen kwamen naar boven en veelal kwam ik binnen hoog in de energie en ging ik de deur uit vol ontspanning. Naast de behandeling weet Barbara fijne en toegankelijke technieken om nog beter in je lijf te komen. Heel fijn!

 5. Linda

  Ik heb meerdere cranio behandelingen gehad bij Barbara, dit vanwege migraine. De behandelingen waren erg prettig en rustgevend en Barbara stemde hierbij goed op mij en mijn lijf af. Daarnaast heeft zij mij heldere oefeningen en tips meegegeven waarmee ik thuis zelf goed aan de slag kon. Mijn migraine is sterk verminderd en ik heb de sessies daarnaast als een ontspannen moment voor mijzelf ervaren.

Geef een antwoord