AromaTouch behandeling

De meeste mensen ervaren tegenwoordig meer stress dan hun lichaam en geest aankan.

Alle stress van de dag loslaten in een behandeling? Wil je je immuunsysteem een boost geven en je energie een oppepper geven? Reserveer dan de AromaTouch™ Behandeling bij PRAKTIJK VAN RHOON. Je geniet echt van een moment voor jezelf, door de zachte ritmische aanraking en massagetechnieken, in combinatie met de 100% natuurlijke essentiële oliën van DoTerra.

Waarom de AromaTouch™ Behandeling?
De AromaTouch is een intuïtieve en gerichte behandeling met ontspannende werking en positieve effecten op lichaam en geest:

  • Het werkt kalmerend en ontspannend
  • Het is verzachtend en helend voor de huid
  • Het werkt sterk tegen bacteriën en schimmels
  • Het immuunsysteem wordt extra ondersteund
  • De doorbloeding van de huid wordt verbeterd
  • De pijnlijke spieren en gewrichten ontspannen 
  • Je stemming wordt verbeterd en stress verlaagd

Herkomst Aroma Touch™ techniek
De AromaTouch™ techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een leidend expert op het gebied van alternatieve geneeswijzen en het therapeutische gebruik van essentiële oliën. De manuele behandeling, de olietoepassing op meridiaan-banen en de behandeling van reflexpunten op voeten, handen en oren zorgen voor een unieke ervaring.

Aromatouch

Bij een AromaTouch treatment wordt er gebruik gemaakt van 8 verschillende oliën. Met deze oliën wordt er langs de energiebanen in het lichaam gewerkt van de rug tot aan de voeten. Hierdoor komt het lichaam tot rust en wordt het lichaam weer terug in balans gebracht.

De volgende oliën worden bij deze behandeling gebruikt:

Oliën

Een heerlijke massage en ontvang de kracht van de oliën. Er wordt met 8 verschillende oliën gewerkt; eerst voor de ontspanning dan voor ontgiften en dan voor totale harmonie

Zo werkt Aromatouch
Het zijn de geurreceptoren in de neus die als eerste een geur oppikken. Die geurreceptoren zijn verbonden met de reukkolf, die weer invloed heeft op hersengebieden die verbonden zijn met emotie (de amygdalea) en ons geheugen (hippocampus). 

De geuren die we ruiken worden in deze hersengebieden geïdentificeerd en hebben toegang tot onze herinneringen. Daardoor kunnen wij ons bepaalde locaties en situaties herinneren die aan die te gelinkt zijn aan een bepaalde geur. We kunnen ons dan zelfs een hele situatie weer voor de geest halen. Het zijn de fysieke verbindingen tussen hersengebieden die binnen een fractie van seconde een verband kan leggen tussen een geur en iets dat jaren geleden is voorgevallen. We koppelen er ook direct een gevoel aan vast. 

Soms kunnen we het zelfs eerder voelen dan te weten waar het ons aan doet herinneren. Dat komt omdat verschillende soorten informatie door onze hersengebieden apart worden verwerkt. Met name geur maakte een emotionele verbinding met een herinnering. Dat betekent dat als we een geur bewust introduceren en die ruiken in combinatie met het maken van een nieuwe herinnering, dat grote invloed kan hebben op hoe wij ons voelen.

Dat kan door bijvoorbeeld een visualisatie en affirmatie tegelijk met een bepaalde geur aan te bieden. Waardoor je als het ware een nieuwe emotie aan een bestaande herinnering kan creëren. Waardoor je je er prettiger bij kunt gaan voelen. Angst en verdriet verminderd.

Meer weten

Sms, bel of mail:

info@praktijkvanrhoon.nl

06 2737 9636